main img main img main img main img main img main img main img main img

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο του Δήμου Χερσονήσου για την ενδοχώρα και τον θρησκευτικό τουρισμό

 

Ο Δήμος Χερσονήσου είναι πολύ υπερήφανος για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του νέου διαφημιστικού βίντεο για την ενδοχώρα και το θρησκευτικό τουρισμό!

 

Δείτε εδώ  το διαφημιστικό βίντεο  του Δήμου Χερσονήσου που ονομάζεται "The Power of Legacy", δηλαδή  «Η Δύναμη της Κληρονομιάς».

 

Το βίντεο που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο από τις 15 Οκτωβρίου2013 περιλαμβάνει βαθιά κρυμμένους θησαυρούς της ενδοχώρας του Δήμου Χερσονήσου που περιμένουν να τους ανακαλύψετε, συνδυάζοντας με πρωτότυπο τρόπο την παράδοση και την τεχνολογία.


Δείχνει ανθρώπους ζεστούς και φιλόξενους και το απίστευτο φυσικό κάλλος που μας έχει παραδοθεί από τις προηγούμενες γενεές ως ηθική και πνευματική παρακαταθήκη. Όλα αυτά μέσα από το πρίσμα της μοναδικής  ομορφιάς των αυθεντικών παραδοσιακών χωριών, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε σπιτική ελληνική κουζίνα.

 

Το βίντεο δημιουργήθηκε από την καλλιτεχνική ομάδα blueroom  η οποία έχει ενσωματώσει λήψεις που έγιναν από το Νορβηγό φωτογράφο Stian Rekdal με την τεχνική της χρονικής επιτάχυνσης (time lapse photography). Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή πραγματοποιήθηκε χωρίς επιβάρυνση του Δήμου και χωρίς αμοιβή των καλλιτεχνών ενώ η διαμονή και φιλοξενία τους εξασφαλίστηκε χάρη στις ευγενικές χορηγίες επιχειρηματιών του τουρισμού της περιοχής.

 

Σχετικά links:

http://www.youtube.com/watch?v=9taja2WLeMU

www.blueroom.si

www.stianrekdal.com

copyright © Δήμος Χερσονήσου