main img main img main img main img main img main img main img main img

Εκδηλώσεις Δήμου Χερσονήσου για την 3η ηλικία

Δ ΕΛ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

ΘΕΜΑ : «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΗΛΙΚΙΑ»

 

                Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΑΠΗ Δήμου Χερσονήσου την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Λ. Χερσονήσου , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα 3ης Ηλικίας . Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τους αιδεσιμότατους εφημέριους  πατέρες  Λ. Χερσονήσου  Ευάγγελο Γραμματικάκη και Νεκτάριο Κιοστεράκη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου κ. Μιχάλης Βασιλάκης απηύθυνε χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους και υποσχέθηκε τόσο στα μέλη όσο και στο προσωπικό των ΚΑΠΗ ότι θα είναι δίπλα τους και θα στηρίξει όλες τις προσπάθειές τους.

                Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Προνηπιακού Τμήματος Α΄ του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χερσονήσου με υπεύθυνη παιδαγωγό την κ. Συλεούνη Κων/να που με ποιήματα και τραγούδια τίμησαν και επισφράγισαν την αγάπη και το σεβασμό τους στον παππού και τη γιαγιά .

                Τέλος η Κα Σοφία Ερημάκη , νευρολόγος , Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, ανέπτυξε το θέμα «Βάδιση και διαταραχές στην 3η ηλικία»  και με βιωματικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της.

                 Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο χώρο του ΚΑΠΗ Μαλλιών στις 18:00 μ.μ. με ομιλία από την κοινωνική λειτουργό Κα Κεχαγιά Αρχοντή με θέμα «Δραστήρια Γηρατειά».  

 

                                                               ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

                                                                ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

                                                                       ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

copyright © Δήμος Χερσονήσου