Το ταξιδιωτικό τουριστικό portal ilovegreece.ru στο Δήμο Χερσονήσου

Με μια ακόμα δράση προώθησης του προορισμού εμπλουτίζει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις Ημέρες Τουρισμού η Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης Χερσονήσου. Η Μαρίκα Κασιτερίδη και το ρωσικό ταξιδιωτικό portal, ilovegreece.ru φιλοξενούνται στη Χερσόνησο προκειμένου να προβάλλουν την αθέατη πλευρά του Δήμου και των ανθρώπων του.

«Βρίσκομαι εδώ για τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε την Ελλάδα και ενδιαφέρονται να μάθουν για τη γνήσια, παραδοσιακή της όψη. Για εκείνους, που εκτός από τον ήλιο και την θάλασσα θέλουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου» σχολίασε η κ. Κασιτερίδη.

Βρίσκεται εδώ από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί το Μουσείο Παραδοσιακής Ζωής Κρήτης «Λυχνοστάτης», το Αγροτικό Μουσείο στο Πισκοπιανό, τα Μάλια, το ΒΙΟ.ΠΑ. (βιοτεχνικό πάρκο) Ανώπολης και έχει παρακολουθήσει μάθημα μαγειρικής. Μέχρι την αναχώρησή της, την 1η Οκτώβρη, θα επισκεφθεί χωριά της ενδοχώρας, το φράγμα Αποσελέμη, το Ενυδρείο Κρήτης και το μινωικό ανάκτορο Μαλίων.  

Ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη ανάρτηση της ταξιδιωτικής της εμπειρίας: http://www.ilovegreece.ru/news/tourism/malia-prazdnuet-den-turizma