main img main img main img main img main img main img main img main img

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Χερσόνησος, 15 Μαΐου  2012

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Βράβευση ενεργού Δημότη από το Δήμαρχο Χερσονήσου

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, συνοδευόμενο από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μακράκη, τον κ. Μιχαήλ Φανουράκη του Εμμανουήλ, ο οποίος παρά τα 85 χρόνια του είναι ένας ενεργός δημότης της Δημοτικής Ενότητας Επισκοπής του Δήμου Χερσονήσου και φοιτά στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο πρόγραμμα «Αναζητώντας τις Χαμένες Ηθικές μας Αξίες».

 

Ο κ. Φανουράκης μπορεί σε όλη του τη ζωή να υπήρξε αγρότης, όμως μέσα του πάντοτε έκαιγε η φλόγα της μάθησης. Επιθυμία του ήταν να σπουδάσει κι επειδή στα νεανικά του χρόνια στερήθηκε αυτή τη δυνατότητα, αποφάσισε να ασχοληθεί τώρα με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του. 

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου  απένειμε στον κύριο Φανουράκη το Δίπλωμα Τιμής του Δήμου Χερσονήσου για τις προσπάθειές του και δήλωσε ότι: «ενεργοί δημότες όπως ο κύριος Φανουράκης αποτελούν παράδειγμα έμπνευσης και ενθάρρυνσης της τοπικής κοινωνίας για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του Δήμου και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα της Δια Βίου Μάθησης. Ο Δήμος Χερσονήσου επιβραβεύει και στηρίζει όλους τους  Δημότες, ανεξαρτήτου ηλικίας που επιχειρούν να βελτιώσουν τη μόρφωση και την κατάρτισή τους.»

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου