ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ!!

Χερσόνησος, 21 Μαΐου 2012

ΘΕΜΑ: Το Συνεργείο της ταξιδιωτικής εκπομπής «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» στη Χερσόνησο!

 

Από σήμερα και για μερικές ημέρες βρίσκεται στη Χερσόνησο το συνεργείο της  αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΤ1 «Μένουμε Ελλάδα» η οποία ενημερώνει και παρουσιάζει τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Οι ρεπόρτερ της εκπομπής «οργώνουν» και τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χερσονήσου με σκοπό να προβάλουν γνωστούς και άγνωστους προορισμούς της περιοχής και να  προσκαλέσουν τους τηλεθεατές σε ένα τηλεοπτικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Χερσονήσου.


Με τη χρήση νέων τεχνολογιών (ζωντανή μετάδοση εικόνας μέσω Internet και κινητών 3G) και με τη βοήθεια τρισδιάστατων δορυφορικών χαρτών, ο Γιώργος Αμυράς, η Ρένια Τσιτσιμπίκου και όλη η δημιουργική ομάδα της εκπομπής θα μεταδώσει εικόνες και ακριβείς πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό για να καλέσει τους τηλεθεατές να ταξιδέψουν και να ανακαλύπτουν τις ιδιαίτερες και γραφικές γωνιές της πατρίδας μας!

 

 Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» εστιάζει σε όλες τις μορφές τουρισμού, από τον πολιτιστικό, τον αθλητικό, τον θαλάσσιο, έως τον προσκυνηματικό, τον γαστρονομικό, τον οινικό κτλ. Παράλληλα, δίνει έμφαση στην τουριστική αγορά, στους επαγγελματίες του χώρου, στον επαγγελματικό προσανατολισμό, στο διεθνή ανταγωνισμό, ενώ το … «τουριστικό γραφείο» της εκπομπής προτείνει στους τηλεθεατές οικονομικές και προσιτές εξορμήσεις! Οι τοπικοί θρύλοι ζωντανεύουν μέσα από τις αφηγήσεις των ντόπιων, ενώ οι εμπεριστατωμένες θέσεις των ειδικών της τουριστικής αγοράς, δίνουν στον τηλεθεατή τη δυνατότητα για πολύπλευρη ενημέρωση.