main img main img main img main img main img main img main img main img

Βράβευση διακριθέντων μαθητών από το Δήμαρχο Χερσονήσου

ΘΕΜΑ: Βράβευση διακριθέντων μαθητών από το Δήμαρχο Χερσονήσου

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τις πιανίστες Μαριάννα και Στεφανία Καψετάκη, καθώς και τις μαθήτριες της Σχολής Χορού Γουβών ARTE BALLET της κυρίας Κατερίνας Καργάκη.

Ο Δήμαρχος απένειμε στις δίδυμες αδελφές Μαριάννα και Στεφανία Καψετάκη το Δίπλωμα Τιμής του Δήμου Χερσονήσου για τις πρόσφατες διακρίσεις τους (1ο Βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα, για τη Μαριάννα Καψετάκη).

Επίσης ο Δήμαρχος απένειμε το Δίπλωμα Τιμής του Δήμου Χερσονήσου στις μαθήτριες της Σχολής Χορού ARTE BALLET της κυρίας Κατερίνας Καργάκη για την πρόσφατη διάκρισή τους στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού στην Ισπανία (Βαρκελώνη), όπου απέσπασαν το 1ο Βραβείο στον Κλασσικό Χορό και το 3ο Βραβείο στον Σύγχρονο Χορό.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου δήλωσε, ότι τέτοιες διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την τοπική κοινωνία και δίνουν έναυσμα στη νέα γενιά για να δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού. Ο Δήμος Χερσονήσου επιβραβεύει και στηρίζει κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου