main img main img main img main img main img main img main img main img

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΡΟΡΜΑ ZOOVER ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

 


Ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ολλανδικές τουριστικές δικτυακές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net δημιούργησε τη δράση «Ανακαλύψτε το Δήμο Χερσονήσου» για την προβολή της περιοχής.

 

Στα πλαίσια της δράσης αυτής διοργανώθηκε διαδικτυακός διαγωνισμός με τίτλο «Be our Crete Reporter. Discover Hersonissos Municipality!!! ».

 

Οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά 8 νικητές βρίσκονται ήδη στη Χερσόνησο και έχουν ξεκινήσει την εξερεύνησή τους! Στα πλαίσια της παραμονής τους επισκέφτηκαν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 το Δήμο Χερσονήσου και συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Κωσταντίνο Φιλιππάκη, Αντιδήμαρχο, λόγω απουσίας του  Δήμαρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη σε σύσκεψη για τους οικονομικούς πόρους στην Περιφέρεια Κρήτης.

 

Κατά την επίσκεψή τους οι «τουριστικοί ρεπόρτερς» μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία που τους επεφύλαξαν οι άνθρωποι στη Χερσόνησο, για τα μέρη που επισκέφτηκαν, για τις εντυπώσεις τους και για τα θετικά σχόλια και τις φωτογραφίες που έχουν ήδη αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα του Zoover. Ήδη η ανταπόκριση είναι πολύ καλή και οι ρεπόρτερς θα συνεχίσουν να αναρτούν και άλλο υλικό μέχρι την αναχώρησή τους. Μετά το πέρας της παραμονής τους θα ετοιμάσουν μια λεπτομερή αναφορά την οποία θα δημοσιεύσει το Zoover στην επίσημη πλατφόρμα του.

 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλιππάκης τίμησε τους ρεπόρτερς μας με το «Δίπλωμα Τιμής του Δήμου Χερσονήσου» και εκείνοι υποσχέθηκαν ότι θα επισκεφτούν τη Χερσόνησο και του χρόνου. Το ένα ζευγάρι μάλιστα σχεδιάζει να τελέσει πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χερσονήσου.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ LINKS ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ"

http://www.facebook.com/Zoover

http://www.facebook.com/hersonissosgreece

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 copyright © Δήμος Χερσονήσου