ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Χερσόνησος, 1η Φεβρουαρίου 2013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Κοπή Πίτας στο Δήμο Χερσονήσου

 

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1ηΦεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Χερσονήσου στο Φιλωνείδιο Κλειστό Γυμναστήριο στο Λιμάνι Χερσονήσου.

Την εκδήλωσε τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς Ευάγγελος και Νεκτάριος της Ενορίας Λιμένα Χερσονήσου και Γεώργιος από την Ενορία Αβδού, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, μαζί με τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,  τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους Προέδρων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου, Δημοτικούς Συμβούλους, πολλά στελέχη και υπαλλήλους του Δήμου και τους απασχολούμενους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Χερσονήσου.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης πρέπει να συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους και τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά προς όφελος των Δημοτών, τονίζοντας ότι το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Δήμο μας είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Ευχήθηκε σε όλους μια χρονιά με υγεία, σύμπνοια και καλή συνεργασία.

 

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με έναν τυχερό που κέρδισε μια λιθογραφία προσφορά του Μπότη Θαλασσινού και τρεις ακόμη τυχερούς που κέρδισαν τριήμερη άδεια. Την εκδήλωσε έκλεισε μουσικά ο Άρης με την ορχήστρα του.