Ευχές Δημάρχου Χερσονήσου για καλή σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, εύχεται καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους γονείς τους, στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και σε όλους τους φορείς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της  χώρας και ειδικότερα των σχολείων της περιφέρειας του Δήμου Χερσονήσου.

 

Καλωσορίζει  τους νέους μαθητές στο σχολείο και τους εύχεται καλή αρχή και καλή πρόοδο και συνάμα εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων των μαθητών να μορφωθούν και να προοδεύσουν στη ζωή τους μέσα από το μοναδικό δρόμο που τους εξασφαλίζει το σχολείο  σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και γεμάτη απαιτήσεις   σύγχρονη πραγματικότητα όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

 

Εύχεται καλή δύναμη όμως και στους εκπαιδευτικούς που δίνουν την ψυχή τους σε αυτό το σκοπό αλλά και στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους υλικά και ηθικά σε όλη τη μαθητική τους διαδρομή.

 

Ας  ευχηθούμε όλοι η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ήρεμα, γόνιμα και εποικοδομητικά και σε ό,τι αφορά την ευθύνη του Δήμου μας αλλά και τη δική μου προσωπικά, δεσμεύομαι να πράξω τα μέγιστα προκειμένου να συμβάλλω σε αυτό το σκοπό.