Πρόσκληση για την 11η έκτακτη συνεδρίαση έτους 2024 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χερσονήσου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με αυτές του άρθρου 6 του ν.5056/2023 και της παρ. 6.1 της υπ’ αριθμ. 98/8182/26.01.2024 (ΑΔΑ 9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ) Εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. με θέμα «Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου», σας προσκαλώ σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 18η Απριλίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ψήφισµα του ∆ηµοτικού Συµβουλίου του ∆ήµου Χερσονήσου στη µνήµη της Ερωφίλης Δοξαστάκη μητέρας του Δημάρχου Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Ώρα έναρξης της συνεδρίασης: 12.00 μ.μ.

Ώρα λήξης της συνεδρίασης: 13.00 μ.μ.

Διαδικασία διεξαγωγής της συνεδρίασης:

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα αποστείλουν τη ψήφο τους κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης (μεταξύ ωρών 12.00 μ.μ. – 13.00 μ.μ. )

Τρόπος αποστολής ψήφου: τηλεφωνικώς στη γραμματεία του ΔΣ (τηλέφωνο 2813404618) ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: ds@hersonisos.gr.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η σύγκληση της έκτακτης συνεδρίασης κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της απώλειας της μητέρας του Δημάρχου Δήμου Χερσονήσου και του προγραμματισμού της κηδείας σήμερα την 18η/4ου/2024.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κοκοδρούλης Ευάγγελος