Διακρίσεις μαθητών του Γενικού Λυκείου Γουβών

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 

 

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

 

ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ &

 

Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΟΥΒΩΝ

 

Ταχ. Δ/νση       : Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών

 

Ταχ. Κώδικας   : 715 00 Γούρνες

 

Πληροφορίες   : Γεώργιος Φουκαδάκης

 

Τηλέφωνο        :  2810 762862

 

Fax                     : 2810 761809

 

e-mail                : mail@lyk-gouvon.ira.sch.gr

 

           Γούρνες 13-03-2018

 

 

         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

      Διακρίσεις μαθητών του Γενικού Λυκείου Γουβών


 Ο Διευθυντής και οι Καθηγητές του Γενικού Λυκείου Γουβών συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες που με τις αθλητικές επιδόσεις τους διέπρεψαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά και υπηρέτησαν, με την ακεραιότητα, το ήθος και το αγωνιστικό πάθος τους, το «ευ αγωνίζεσθαι». Οι διακρίσεις τους είναι αποτέλεσμα επίπονης και συνεπούς προσπάθειας και άσκησης, ομαδικού-συνεργατικού πνεύματος, πίστης στις δυνατότητες τους. Δικαίωσαν τις προσωπικές προσπάθειες και τους γυμναστές-προπονητές τους, ενώ έκαναν περήφανη και τη σχολική μας κοινότητα-εκπαιδευτικούς – μαθητές και τους γονείς τους. Συγκεκριμένα:

  1. Ο μαθητής Τζανίδης Ανδρέας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2018 στις 13-25/02/2018 στη Θεσσαλονίκη, κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία TUL 3DAN, εξασφαλίζοντας με αυτή την πρόκριση τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα για το πανευρωπαϊκό στο Ταλίν της Εσθονίας στις 23-25 Απριλίου.
  2. Ο μαθητής Λογγίδης Χαράλαμπος, στο ίδιο πρωτάθλημα κατέλαβε τη 2η θέση στις Εναέριες Τεχνικές, είναι κάτοχος 4CUP (Μπλε Ζώνη)
  3. Οι μαθητές Ζολλάνι Κλέντι και Καρουζάκης Μιχάλης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu, που πραγματοποιήθηκε στα Άνω Λίόσια Αττικής στις 21-01-2018,  κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα Πάλης Νέων.
  4. Η ομάδα βόλεϋ των κοριτσιών έφτασε στον τελικό, στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμματισμένων σχολικών  αγώνων, και αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση. Στην ομάδα μετέχουν οι μαθήτριες : Καλαϊτζάκη Μαρία, Μέτσι Μαριγκλένα, φαζάκη Ειρήνη, Καμπουράκη Ελένη, Εγγλέζου Αικατερίνη, Τζωρμπατζάκη Χριστίνα, Λίπε Σαμπρίνα, Μπαλαμπάκη Σταυρούλα, Άλλα Σαμουέλα, Τσουλφίδη Ηλέκτρα, Μεραμβελιωτάκη Παυλίνα.

 

                                                                  Ο Διευθυντής

                                                            Γεώργιος Φουκαδάκης

                                                                  MSc  Θεολογίας