Υπενθύμιση για Προσκόμιση Προωθητικού Υλικού

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η  Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου, στο πλαίσιο των σκοπών της για την προβολή και διαφήμιση των επιχειρήσεων του δήμου μας, θα συμμετάσχει σε  αρκετές διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού, για τη περίοδο 2016-2017. Οι προγραμματισμένες εκθέσεις για το 2016 είναι οι παρακάτω:

-          WTM , Λονδίνο 7-9 Νοεμβρίου 2016

-          Grecka Panorama, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016

 

Για το 2017, θα συμμετέχουμε στις εκθέσεις της Σουηδίας, Γερμανίας, Ρωσίας, καθώς και σε άλλες χώρες, για τις οποίες θα είμαστε σύντομα σε θέση να σας ανακοινώσουμε.

 

Σας προσκαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεστε, να μας παραδώσετε προωθητικό υλικό το οποίο διαθέτει η επιχείρησή σας (π.χ. κάρτες, φυλλάδια, στυλό, cd, κ.ά. σε 1 κιβώτιο μικρού μεγέθους), που θα  προωθηθεί  με δική  μας ευθύνη και χρέωση στις διεθνείς εκθέσεις που θα πάρουμε μέρος.

 

Η παράδοση του παραπάνω υλικού, μπορεί να γίνεται στο Δημαρχείο  Μαλίων, στον 1ο όροφο, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08.00 έως τις 14.00. Για τις προαναφερόμενες εκθέσεις, η παράδοση του υλικού παρακαλούμε να γίνει έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 2897340238 η στο email  : tourismhersonissos@gmail.com   

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Ευθύμιος Μουντράκης

Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Απασχόλησης